blogs

Mnr. RFID-I-Sam en Toets RFID Tag Ranges

Toets RFID Tag Ranges
Real World Range Toets

Onlangs het dit by my opgekom dat ek vanjaar my 20ste jaar ervaring met RFID is. In 1992 het my vader, David Carta Sr., 'n klant in Chili gehad wat beeste elektronies wou identifiseer met behulp van 'RFID'. Die eindgebruiker wou 'n voorbeeldprogram en hardeware hê om aan te toon hoe RFID vee-inligting kan opspoor. Ek het altyd vir 'n uitdaging gesorg en op die somervakansie van die skool af, het ek in die projek gespring.

My pa het 'n maatskappy genaamd besoek Trovan in Santa Barbara met 'n belowende tegnologie van 'n chip wat in 'n glas rys graan ingebed is wat gelees kan word wanneer dit in diere ingespuit word. Nadat ons 'n leser en 'n paar etikette gekoop het, het ons 'n werkprogram gebou om die oplossing te demonstreer. Die projek dra nooit vrugte nie, maar hierdie gebeurtenis het my belangstelling in vinnige stelselontwikkeling, RFID en databasisse begin.

Vinnige vorentoe 20 jaar, ek het nou drie kinders van my eie, Sam (5 jr), Andrew (3 jr) en Thomas (1 jr). Sam het onlangs aangekondig toe hy grootword, en hy gaan saam met my werk. Hy was dus verheug toe ek 'n projek opgedoen het waarmee hy kan help. Een aand voor slaaptyd het Sam en ek uiteengesit om hierdie vraag te beantwoord:

"Hoe ver kan u RFID-etikette lees?"

Ons het 'n geïmproviseerde reeks toetsfasiliteite in ons sitkamer opgestel. Ons het 2 voet afstande op die vloer van die sitkamer afgemerk met klein stukkies blou band met die regte afstand. Sam stap na my met 'n etiket, terwyl ek die SmartAT870-leser op hom rig. Toe die leser piep en flits, kyk Sam na die vloer en sien die afstand vir my uit. Ons het baie lekker gekuier met ons eksperiment en Sam het onwetend interpolasie beoefen!  

Dit is duidelik dat dit nie ver van 'n wetenskaplike toets was nie, maar as 'n rowwe maatstaf, behoort dit vir enige iemand met vrae oor tagreekse met hierdie handheld te help. Rangskik sal verskil vir beide vaste en lessenaarlesers.

Wie weet wat Sam uiteindelik sal doen as hy groot is. Maar net soos ek die herinneringe waardeer dat ek my pa kon help om iets nuuts te skep, wed ek oor 20 jaar van nou af, sal Sam onthou dat hy sy pa met allerlei prettige RFID-toetsings gehelp het. Sam en ek hoop dat u die uitslae van ons toets sal geniet.

Dave Carta
CEO Telaeris, Inc.

Naam fotogrootteLees Lengte
Naam fotogrootteLees Lengte
Titan Tag Small

(metaal gemonteer)

1.5 x 0.4 x 0.1 in4 ft konsekwente lees

3 ft langste aangetekende reeks

Metalcraft Foam Backed

(metaal gemonteer)

4 x 4 x 0.2 in16 ft konsekwente lees

10 ft langste aangetekende reeks

HID Ultra Blue Metal

(metaal gemonteer)

4.2 x 1.4 x 0.4 in10 ft konsekwente lees

8 ft langste aangetekende reeks

HID Ultra

(metaal gemonteer)

3.8 x 1.1 x 0.6 in20 ft konsekwente lees

12 ft langste aangetekende reeks

HID Omsendbrief1.2 x 1.2 x 0.64 ft konsekwente lees

4 ft langste aangetekende reeks

HID Geel3.3 x 3.3 x 0.1 in10 ft konsekwente lees

7 ft langste aangetekende reeks

Metal Craft Windshield (Alien Inlay)4.2 x 1.1 0.02 in20 ft konsekwente lees

20 ft langste aangetekende reeks

Metal Craft Hang Tag3.5 x 3.5 x 0.03 in18 ft konsekwente lees

18 ft langste aangetekende reeks

Yster Tag

(metaal gemonteer)

2 x 0.9 x 0.25 in12 ft konsekwente lees

12 ft langste aangetekende reeks

IDS-tag

(metaal gemonteer)

1.7 x 0.7 x 0.3 in2 ft konsekwente lees

4 ft langste aangetekende reeks

HID Groen3 x 1 x 0.1 in18 ft konsekwente lees

18 ft langste aangetekende reeks

Hitachi Chemiese Ultra Small Pakket Tag0.1 x 0.1 x 0.01 in2 ft vrye ruimte

6 ft metaal gemonteer

Xerafy Metal Skin

(metaal gemonteer)

4 x 1.5 0.03 in7 ft konsekwente lees

7 ft langste aangetekende reeks

 

Laat 'n boodskap

*

e-pos inskrywing

Kry die nuutste opdaterings direk na u inkassie gestuur