NUWE! XPressEntry HealthCheck Workplace & COVID-19 Screening. KLIK HIER om meer te leer.

blogs

Trane en triomfere: 7 Eenvoudige stappe om 'n suksesvolle beeldverhaalproduk te skep

Die wêreld van 'n Telaeris-intern kan beide wonderlik en vreesaanjaend wees. Wonderlik daardeur word u die geleentheid gebied om ondervinding en insig van die bedryf te kry, maar nog steeds vreesaanjaend dat u voortdurend uitgedaag word deur projekte waar u geen idee het waar om te begin nie. Dit is in hierdie oomblikke van onsekerheid en vrees dat u moet wys waaruit u werklik gemaak is. Onlangs is ek aangebied met een van hierdie oomblikke.

Geen Exit

Ek is gevra om 'n spotprentvideo-demonstrasie te maak vir een van ons produkte wat op 'n aankomende beurs gewys word. Ek het by myself gedink: "Ek het geen idee hoe om 'n video te maak en te wysig nie. Daar moet iemand wees wat beter geskik is vir dit as ek ... "Ek het gevoel dat ek op 'n woestyn eiland gestrand het, sonder om te weet hoe om kos of water te kry - heeltemal hulpeloos. Maar ek het 'n keuse gehad; Ek kan óf die uitdaging ook aanpak, of mislukking aanvaar. Aangesien versuim nie 'n opsie was nie, het ek geweet wat ek moes doen. So ek het 'n stap terug geneem en 'n plan vir my projek uitgewerk.

Om te begin, moes ek meer inligting insamel. Ek het 'n paar spotprentmarketingvideo's vir voorbeelde gekyk en probeer om te ontleed hoe hulle gemaak is. Dit was eintlik baie makliker as wat ek gedink het. Al wat ek nodig gehad het om te doen, was om met 'n draaiboek te kom, dit op te teken, spotprentuitdrukkings vir die "animasie" te maak en dit alles saam te voeg. Hier is 'n paar eenvoudige stappe wat ek graag met jou wil deel oor hoe om 'n suksesvolle produksievideo van 'n video te maak:

potlood

Stap 0: Skryf die skrif

Dink na oor wat jou produk is, watter probleem dit oplos, en 'n storie wat dit kan vertoon. Ons het gevind dat dit goed gewerk het om net deur 'n storie of twee te praat, terwyl ons opgeteken het. Deur hierdie storievertelling en opname-off-the-cuff te doen, het ons eintlik die geleentheid gehad om 'n paar goeie idees te maak. Skryf jou skrif neer en redigeer, wysig, wysig - dink aan die beelde en video clips wat ooreenstem met elke sin.

micrphone

Stap 1: Teken die skrif op

Dit is krities - vind die persoon in jou kantoor met die beste radio stem. Vir ons was dit 'n intern met die naam Harry wat die kantoor genaamd "Smooth Jazz" as gevolg van sy sagte en manlike stem. Skep 'n skoon en skerp klanklêer en sit eenkant. Jy sal alles anders aan hierdie skrif werk!

brein idee

Stap 2: Bereken hoe jy eintlik gaan doen

Dit sal vir almal anders wees, gebaseer op die gereedskap wat u tot u beskikking het. ek het gevind
'n driepoot in die kantoor en het 'n klein kamera daarop gemonteer sodat ek my video parallel met die vloer kon vasvang. Vir die agtergrond het ek 'n groot stukkie wit aanbiedingspapier gebruik.

Statief en kamera instellings
Statief en kamera instellings

Ek het die driepoot met die kamera op die voorblad geplaas en die papier bo-op ons tafeltafel geplaas. Ek het 'n bietjie met die beligting gespeel en dan voila, my fliekstel was voltooi! Janky, maar effektief.

Verfkwas

Stap 3: Skep die cast

As jy 'n kunstenaar is, boelie! Ek is egter nie. So het ek die beelde wat ek nodig gehad het, gelys en aan my baas gegee. Sy vrou onthou 'n vriend, Ryan Kawamoto, van die hoërskool, wat wonderlike handtekeninge gemaak het. Dit blyk dat hy 'n deeltydse illustreerder geword het en hy was bereid om ons te help. Jy kan kyk na sy werk hier! Sy groot kunswerk het alles anders professioneler laat lyk. Sodra die beelde voltooi was, het ek dit op karton gedruk en met 'n exacto-mes uitgesny. My "akteurs" was gereed om te gaan.

Towerstaffie

Stap 4: Maak die towerkrag

Dit is waar verhoor en fout jou sowel as jou beste vriend en jou ergste vyand word. Ek het begin dink dat die beste manier om dit te doen was om verskeie, kort tonele vir die hele video op te neem. Dit was eenvoudig en briljant in my gedagtes, want ek sou my gunsteling take kon uitkies en dan almal saam met redigering plaas. O, hoe naïef!

Epic Fail

Stap 5: Heeltemal misluk by alles wat jy net probeer het

Sodra ek al die snitte gelaai het op die video-editing sagteware, het die ramp ingestel. Die klein tonele het oorgang van toneel tot toneel gekies en verskriklik gemaak. Geen hoeveelheid redigering kan dit regmaak nie. Ek moes heeltemal herbegin. Ek was reg om te gaan, net nadat ek gegaan het en in die hoek uitgeroep het ...

Ek dink dit kon erger gewees het ...

twee kinders met 'n sokker

Stap 6: Probeer, probeer weer

Tyd om terug te gaan na die tekenbord. Hoe sal ek hierdie oorgange regmaak sodat die video naatloos lyk? Ek het besluit om die teenoorgestelde van my aanvanklike benadering te probeer. In plaas van die gebruik van veelvoudige, klein tonele en probeer om hulle almal saam te meld, het ek net die kamera laat rol en die tonele oor en oor geneem. Ek het dan die dele wat nie nodig was, uitgewerk nie. Om die vloei van die proses te help het ek 'n storiebord opgestel om my op die hoogte te hou met watter tonele die volgende was.

Vir jou eie gesonde verstand, sou ek eintlik storie-instap voorstel
voor die opname van die skrif.

groen vinkje

Stap 7: Bereik sukses

Hier kry ek al my nuutgevonde en groot kinematografiese wysheid! Neem jou tyd saam met elke toneel en herinner jouself dat stadige en bestendige gaan 'n baie skoner resultaat oplewer. In my eie resultate het die oorgange baie gladder geword en uiteindelik lyk dit wonderlik. Die proses van verfilming, raak gefrustreerd deur dinge wat nie werk nie en dan die volgende opwinding voel wanneer hulle dit gedoen het, het homself herhaal totdat die projek gedoen is.

Om eerlik te wees - toe ek die eerste keer begin het, het my baas spesifiek vir my gesê dit was waarvoor ek my aangemeld het. Om suksesvol te wees in my nuwe loopbaan van sagteware-ontwikkeling, moet ek die sikliese triade omhels van:

  • identifisering van probleme,
  • herhaaldelik jou kop teen mure misluk, en
  • Ervaar die dopamien hoog van sukses.

Hopelik sal hierdie 7-stappe jou lei om jou eie wonderlike spotprentprodukvideo te produseer en miskien hou jy daarvan om al my foute te herhaal!

Op die ou end was daar drie baie belangrike lesse wat ek uit hierdie ervaring geleer het:

Les # 1

Ek wil nie in die wêreld van kinematografie of filmredigering werk nie.

Les # 2

As jy 'n stap terug vat en na jou berg van 'n taak kyk, sal jy besef dat dit eintlik in veelvuldige beheerbare molehills gemaak kan word.

En die belangrikste,

Les # 3

As jy dink om sukses te behaal, kan jy enigiets bereik!

En nou - Kyk my video na ons Noodontruimingsstelsel!

Vir meer inligting oor hoe om jou korporatiewe vuuroefeninge te verbeter,
Klik hier en leer oor XPressEntry.

Kommentaar

  1. SKL sê:

    koel!

Laat 'n boodskap

*

e-pos inskrywing

Kry die nuutste opdaterings direk na u inkassie gestuur