NUWE! XPressEntry HealthCheck Workplace & COVID-19 Screening. KLIK HIER om meer te leer.

blogs

Die dag het ek 'n SPAMMER geword

Is die funksie van e-pos verander? Dit was gewoonlik die maklikste manier om kontak met iemand te hou deur hulle 'n e-pos te stuur. Stuur vir hulle 'n vinnige nota en dikwels sal 'n reaksie binne 'n paar uur in jou inkassie terug wees. In my huidige werk het ek egter onlangs opgemerk. Direkte e-posse aan mense dikwels nou vereis 'n opvolgoproep om te sien of die inligting ontvang is.

Ek glo die probleem is werklik een van oorbelasting. Byna almal het ten minste een e-pos adres en dit word dikwels deur werk vereis. Wanneer ek my vriende se inkassies sien, wissel die ongelees e-pos dikwels in die honderde. Ons het net nie tyd om te reageer op elke boodskap en ons daaglikse werk kry nie.

Volgens Pew Internet, gebruik 2008 62% van die Amerikaners e-pos by die werk. "Epos bly die gewildste aktiwiteit aanlyn. Spam en e-pos oorlaai is meerjarige kwessies, maar die grootste bedreiging vir e-pos is irrelevant in die era van sosiale netwerk-webwerwe en sms-boodskappe. "

Net so, Jay Conrad Levinson in sy boek Guerilla Marketing maak hierdie waarneming: "88 persent van volwasse internetgebruikers het persoonlike e-posrekening ... en 147 miljoen mense regoor die land gebruik e-pos amper elke dag." Uitgesoekte produkte en dienste is die grootste redes waarom mense oopmaak en reageer op e-pos. dink Groupon. Die laagste? Spesiale aanbiedings en afslag.

Dit lyk vir my dat Facebook en LinkedIn ingespan het om e-pos te vervang om stories te deel en in kontak te bly - die eerste vir persoonlike, die tweede vir besigheid. Nie nodig om die lang reis-avontuur-opskrywing van een e-pos na die volgende te sny en te plak nie - een pos en almal kan dit dadelik sien. En die gesprek bly daarby! Die plek waar e-pos nog steeds reëls is, is vir direkte, private kommunikasie. Daarbenewens is dit nuttig in meer professionele instellings as 'n sosiale netwerk te informeel, 'n tweet of teks te kort is, en baie mense wat dalk op die netwerk-werwe mag wees of nie, moet dadelik bereik word. Dit bring my by my onlangse mis-avontuur met e-pos.

'N Paar weke gelede wou ek die woord uitvind oor Telaeris se nuwe blog - die een wat jy nou waarskynlik kyk. My gevolgtrekking was dat die beste manier om uit te reik na mense wat ek kontak gehad het, deur middel van besigheid of andersins, sou wees om 'n e-pos te stuur. Nadat ek kontakte gekombineer het deur Outlook en Gmail, kon ek oor 1000 mense I identifiseer persoonlik geweet. Sommige van hierdie mense waaroor ek nie in baie jare gepraat het nie, maar ek het steeds gevoel dat hulle waarskynlik belangstel in wat ons gedoen het. Ek het die teks saamgestel, dit in drie 500-adreslyste gebreek en op "Stuur" geklik. Min het ek verwag wat volgende sal gebeur.

Die eerste probleem wat ek ondervind het, was dat baie mense hul e-pos adresse oor die jare verander het, so van hierdie 1000 + e-posse, het ek 100-bounces ontvang. Hoekom? Wie weet - miskien het hulle almal oorlog toe gegaan en gesterf. Miskien het hulle maatskappye verander. Miskien het hulle 'n oordrewe spamfilter. Hoe spoor mens ou kontakte op?

Ek het Facebook gevind om hopeloos te wees. Te veel mense het dieselfde naam gehad en min het spesifiek identifiseerbare prente gehad. LinkedIn blyk baie suksesvol te wees - jou profiel volg jou van maatskappy tot maatskappy. Belangriker, jy en jou kontakte deel dikwels bekende verbindings, so dit is baie makliker om die korrekte Bob Smith van die beskikbare honderde te identifiseer.

Die tweede probleem het duidelik geword toe ek hierdie lys van ou kontakte gekomponeer het en 'n opvolg-e-pos aan hierdie mense wou stuur. As gevolg van die hoë aantal bounces, het ons Google Apps-rekening my rekening geïdentifiseer as die stuur van SPAM. Ek was verbied om e-posse vir 24 uur te stuur, want my optrede het gelyk aan dié van 'n SPAMMER. Aangesien ons Google Apps vir ons maatskappy gebruik, is ek nie seker hoe ons hierdie beperking sou kon kry nie - veral omdat ek dit as 'n persoonlike e-pos wou stuur.

So, wat is die beste manier om nou met mense te bly? Mense skakel ISP's. Besighede vou. E-pos adresse verander. Ek dink vir my geld, die beste manier om sporadies kontak met individue of groepe te hou, is deur middel van 'n sosiale netwerk en gebruik slegs e-pos vir die kritiese daaglikse dinge.

Wat vind jy is die beste manier om kontak met mense te bly?

Interessante skakels op e-pos en spam

Deur David Carta, CEO van Telaeris

Laat 'n boodskap

*

e-pos inskrywing

Kry die nuutste opdaterings direk na u inkassie gestuur