NUWE! XPressEntry HealthCheck Workplace & COVID-19 Screening. KLIK HIER om meer te leer.

blogs

Werk nie om jou produktiwiteit te verbeter nie

As ek my ou baas gesê het: "Jy weet, ek sal baie meer produktief wees as ek eers volgende week op vakansie was," het hy waarskynlik gedink ek trek sy been.

Maar op 'n makroskaal glo ek regtig dat dit die geval is. As ek te veel opeenvolgende ure werk, brand ek uit. My gevoel is dat ek nie so verskil van die meeste ander mense nie. So hier is my aanbeveling. Neem tyd vir vakansies om jou verstand, liggaam en siel te verfris. Gaan na konvensies of konferensies. Speel in sport- of wildtoernooie. Gaan op 'n missie. Verken ander lande. Verken jou eie stad. Lees 'n boek. Of doen absoluut niks nie. Maar, bowenal, neem 'n breek.

Waar wil jy vandag gaan?
Waar wil jy vandag gaan?

In my geval weet ek dat iets gedoen word ander as werk laat my brein self-organiseer en sorteer dinge in hul toepaslike bokse. Ek het dit as 'n voorgraadse by Caltech ervaar. Ek het in die middel van die semester week af vir 'n Hawaiiaanse ultieme frisbee-toernooi. Toevallig ... of dalk nie ... dit val saam met my hoogste GPA gedurende my vier jaar daar nie. Soortgelyke ervarings tydens my nagraadse studie en tydens my diens by Kubies het soortgelyke resultate gehad. Nie alleen word ek teruggekweek nie, maar ek vind nuwe kreatiewe sappe wat vloei en ek het die energie en helderheid om hierdie idees na te streef.

Die moeilikste deel oor die neem van 'n breek is net om jouself toe te laat om dit te doen. Laat jouself toe om te vertrou dat die wêreld sonder jou sal voortgaan. En dit sal. Vir my weet ek dat ons personeel ons produkte sal ondersteun, help met verkope, en ek is seker die besigheid sal nog daar wees as ek terugkom. Hou ook hier 'n oog op die blog, want ek verstaan ​​iets wat groot binnekort kom.

So in hierdie gees - en met die uiters ruim toestemming van my swanger vrou wat na ons twee kinders (4.5 en byna 3) kyk, neem ek hierdie raad van hart. Vir die volgende week sal ek heeltemal ontkoppel word van die rooster. Met twee vriende stap ek 'n gedeelte van die Sierra High Route. Ons sal elkeen met minder as 30 lbs totaal stap, insluitende kos, met die oortuiging dat, soos met baie dinge in die lewe, minder is, beter. Vir diegene met belangstelling, Hier is die lys wat ek gebruik om my verpakking te lei, oorgedra van Bob Rockwell.

Hier vind u ons eerste roete. Maar die groot aspek van die reis soos hierdie is dat, met die uitsondering van die afloop en afhaal, daar 'n wye mate van breedtegraad is in die kry van A na B.Besigtig Klik om te sien in 'n groter kaart
Ek wens jou goed en stel voor dat jy vroeër eerder as later af tyd neem. Jou baas sal my later daarvoor bedank. Kan wees.

Deur David Carta, CEO van Telaeris

Laat 'n boodskap

*

e-pos inskrywing

Kry die nuutste opdaterings direk na u inkassie gestuur