blogs

Werk nie om jou produktiwiteit te verbeter nie

As ek vir my ou baas gesê het: "Weet jy, ek sal baie produktiewer wees as ek eers volgende week op vakansie kan wees," sou hy waarskynlik gedink het dat ek sy been trek.

Op makro-skaal glo ek egter dat dit die geval is. As ek te veel opeenvolgende ure werk, brand ek uit. My gevoel is dat ek nie so verskil van die meeste ander mense nie. So hier is my aanbeveling. Neem tyd vir vakansie om u verstand, liggaam en siel te verfris. Gaan na byeenkomste of konferensies. Speel in sport- of speltoernooie. Gaan op 'n missie. Verken ander lande. Verken u eie stad. Lees 'n boek. Of absoluut niks doen nie. Maar, die belangrikste, neem 'n blaaskans.

Waar wil jy vandag gaan?

In my geval weet ek dat iets gedoen word ander as werk, kan my brein dinge self organiseer en in die toepaslike blokkies sorteer. Ek het dit as 'n voorgraadse studie aan Caltech ervaar. Ek het in die middel van die semester 'n week vakansie geneem vir 'n ultieme Frisbee-toernooi in Hawaï. Toevallig ... of miskien nie ... dit het saamgeval met my hoogste GPA gedurende my vier jaar daar. Soortgelyke ervarings tydens my nagraadse studie en tydens my diens by Cubic het soortgelyke resultate gehad. Ek kom nie net verfris terug nie, maar ek vind ook nuwe kreatiewe sappe wat vloei en ek het die energie en helderheid om hierdie idees na te streef.

Die moeilikste deel van die onderbreking is net om jouself toe te laat om dit te doen. Laat jouself vertrou dat die wêreld sonder jou sal aangaan. En dit sal. Vir my weet ek dat ons personeel ons produkte sal ondersteun, sal help met die verkope, en ek is seker dat die besigheid steeds daar sal wees as ek terugkom. Hou ook hier op die blog dop, want ek verstaan ​​dat daar binnekort iets groots gaan kom.

In hierdie gees - en met die uiters ruim toestemming van my swanger vrou wat ons twee kinders (4.5 en amper 3) sal dophou, neem ek hierdie raad ter harte. Vir die volgende week sal ek heeltemal van die netwerk afgesit word. Ek gaan saam met twee vriende 'n gedeelte van die Sierra High Route. Ons sal elkeen met minder as £ 30 stap, kos ingesluit, met die oortuiging dat, soos met baie dinge in die lewe, minder beter is. Vir belangstellendes, Hier is die lys wat ek gebruik om my verpakking te lei, oorgedra van Bob Rockwell.

Hier vind u ons eerste roete. Maar die groot aspek van die reis soos hierdie is dat, met die uitsondering van die afloop en afhaal, daar 'n wye mate van breedtegraad is in die kry van A na B.Besigtig Klik om te sien in 'n groter kaart
Ek wens jou goed en stel voor dat jy vroeër eerder as later af tyd neem. Jou baas sal my later daarvoor bedank. Kan wees.

Deur David Carta, CEO van Telaeris

Laat 'n boodskap

*

e-pos inskrywing

Kry die nuutste opdaterings direk na u inkassie gestuur