blogs

Somer in die buiteland in San Diego?

Somer in die buiteland in San Diego My somer in die buiteland deur Jennifer Miller

As 'n kollege atleet het ek skool toe gegaan met die indruk dat ek nooit die geleentheid sal hê om in die buiteland te studeer nie. Gedurende die somer van 2013 is ek verkeerd bewys.

Begin Junie het ek by 'n span van vier ander internas by Telaeris aangesluit, waarvan almal tegnies geneig was: Ingenieurs, Rekenaarwetenskaplikes, jy kry die kern. As bemarker was ek werklik 'n vreemdeling. Ek het nie 'n rekenaar besit nie, ek het nie hul grappies gekry nie, en ek het nie eens hul taal gepraat nie. CSS? HTML? Ek praat Ctrl + Alt + Del op sy beste. Maar soos enige ander student in die buiteland moes ek myself in die kultuur onderdompel om te oorleef.

Ek het probeer om te werk met kode, misluk, en dan weer probeer totdat ek die inhoud op 'n webwerf suksesvol kon plaas. Ek het probeer om met Photoshop te redigeer, gelag en weer aangepas totdat ek 'n prentjie wat waardig is om gedruk te kan saamstel, saamgestel het.

Teen Augustus was ek feitlik 'n nuwe persoon. Ek het myself in die tegnologie-kultuur gedompel. Ek het meer afgerond na my kennis van wat in 'n produk gaan en al die agter-die-skerms werk sien wat 'n projek in werkende volgorde hou. En ek is 'n beter bemarker daarvoor.

Ek het nooit die hoenderpote by die klein Dim Sum-plek in die straat probeer probeer nie. Dit was net te veel vir my.

Laat 'n boodskap

*

e-pos inskrywing

Kry die nuutste opdaterings direk na u inkassie gestuur