blogs

Trane en triomfere: 7 Eenvoudige stappe om 'n suksesvolle beeldverhaalproduk te skep

Die wêreld om 'n Telaeris-intern te wees, kan wonderlik en vreesaanjaend wees. Dit is wonderlik omdat u die geleentheid kry om ervaring en insig in die bedryf op te doen, maar tog skrikwekkend deurdat u voortdurend uitgedaag word deur projekte waar u geen idee het waar om te begin nie. Dit is in hierdie oomblikke van onsekerheid en vrees dat u kan wys waaruit u werklik bestaan. Onlangs het ek een van hierdie oomblikke gekry.

Geen Exit

Ek is gevra om 'n tekenprent-videodemonstrasie te maak vir een van ons produkte wat op 'n komende handelskou vertoon word. Ek het by myself gedink, 'Ek het geen idee hoe om 'n video te maak en te redigeer nie. Daar moet iemand wees wat beter hiervoor geskik is as ek ... 'Ek het gevoel dat ek op 'n woestyn-eiland gestrand het sonder om te weet hoe om kos of water te kry - heeltemal hulpeloos. Maar ek het 'n keuse gehad; Ek kan die uitdaging aan die gang sit of mislukking aanvaar. Aangesien mislukking nie 'n opsie was nie, het ek geweet wat ek moes doen. Daarom het ek 'n stap terug geneem en 'n plan vir my projek opgestel.

Om te begin, moes ek meer inligting insamel. Ek het 'n paar spotprentmarketingvideo's vir voorbeelde gekyk en probeer om te ontleed hoe hulle gemaak is. Dit was eintlik baie makliker as wat ek gedink het. Al wat ek nodig gehad het om te doen, was om met 'n draaiboek te kom, dit op te teken, spotprentuitdrukkings vir die "animasie" te maak en dit alles saam te voeg. Hier is 'n paar eenvoudige stappe wat ek graag met jou wil deel oor hoe om 'n suksesvolle produksievideo van 'n video te maak:

potlood

Stap 0: Skryf die skrif

Dink aan wat u produk is, watter probleem dit oplos en 'n verhaal wat dit kan vertoon. Ons het agtergekom dat dit goed gewerk het om net 'n verhaal of twee deur te praat, terwyl ons opgeteken het. Deur hierdie storievertelling te doen en buite die boeie op te neem, kon ons eintlik met idees vorendag kom. Skryf u draaiboek neer en wysig, redigeer, redigeer - dink aan die beelde en videogrepe wat by elke sin pas.

micrphone

Stap 1: Teken die skrif op

Dit is van kritieke belang - vind die persoon in u kantoor met die beste radiostem. Vir ons was dit 'n intern met die naam Harry wat die kantoor 'Smooth Jazz' genoem het vanweë sy sagte en manlike stem. Skep 'n skoon en helder klanklêer en hou dit opsy. U sal alles anders aan hierdie teks doen!

brein idee

Stap 2: Bereken hoe jy eintlik gaan doen

Dit sal vir almal anders wees, gebaseer op die gereedskap wat u tot u beskikking het. ek het gevind
'n driepoot in die kantoor en het 'n klein kamera daarop gemonteer sodat ek my video parallel met die vloer kon vasvang. Vir die agtergrond het ek 'n groot stukkie wit aanbiedingspapier gebruik.

Statief en kamera instellings
Statief en kamera instellings

Ek het die driepoot met die kamera op die voorblad geplaas en die papier bo-op ons tafeltafel geplaas. Ek het 'n bietjie met die beligting gespeel en dan voila, my fliekstel was voltooi! Janky, maar effektief.

Verfkwas

Stap 3: Skep die cast

As jy 'n kunstenaar is, boelie! Ek is dit egter nie. Daarom het ek die beelde wat ek nodig gehad het, gelys en dit aan my baas gegee. Sy vrou onthou 'n vriend, Ryan Kawamoto, van die hoërskool, wat vroeër wonderlike handtekeninge gemaak het. Dit blyk dat hy 'n deeltydse illustreerder geword het en dat hy bereid was om ons te help. Jy kan kyk na sy werk hier!  Sy wonderlike kunswerke het alles anders professioneel laat lyk. Nadat die beelde voltooi was, het ek dit op karton gedruk en met 'n exacto-mes uitgesny. My "akteurs" was gereed om te begin.

Towerstaffie

Stap 4: Maak die towerkrag

Dit is waar verhoor en fout jou sowel as jou beste vriend en jou ergste vyand word. Ek het begin dink dat die beste manier om dit te doen was om verskeie, kort tonele vir die hele video op te neem. Dit was eenvoudig en briljant in my gedagtes, want ek sou my gunsteling take kon uitkies en dan almal saam met redigering plaas. O, hoe naïef!

Epic Fail

Stap 5: Heeltemal misluk by alles wat jy net probeer het

Sodra ek al die snitte gelaai het op die video-editing sagteware, het die ramp ingestel. Die klein tonele het oorgang van toneel tot toneel gekies en verskriklik gemaak. Geen hoeveelheid redigering kan dit regmaak nie. Ek moes heeltemal herbegin. Ek was reg om te gaan, net nadat ek gegaan het en in die hoek uitgeroep het ...

Ek dink dit kon erger gewees het ...

twee kinders met 'n sokker

Stap 6: Probeer, probeer weer

Tyd om terug te gaan na die tekenbord. Hoe sou ek hierdie oorgange regstel sodat die video naatloos lyk? Ek het besluit om die teenoorgestelde van my aanvanklike benadering te probeer. In plaas daarvan om veelvuldige, klein tonele te gebruik en alles saam te smelt, hou ek die kamera aan die rol en neem die tonele oor en oor. Ek redigeer dan die dele wat nie nodig is nie. Om die vloei van die proses te help, het ek 'n storiebord opgestel om my op hoogte te hou van die volgende tonele.

Vir jou eie gesonde verstand, sou ek eintlik storie-instap voorstel
voor die opname van die skrif.

groen vinkje

Stap 7: Bereik sukses

Dit is hier waar ek al my nuutgevonde en groot kinematiese wysheid kan deel! Neem u tyd saam met elke toneel en herinner u daaraan dat die stadig en bestendige resultaat 'n baie skoner resultaat sal lewer. In my eie resultate het die oorgange baie gladder geword en uiteindelik het dit wonderlik gelyk. Die verfilmingsproses, gefrustreerd raak deur dinge wat nie werk nie en dan die volgende opgewondenheid voel toe dit gebeur, herhaal homself totdat die projek klaar is.

Om eerlik te wees - toe ek die eerste keer begin, het my baas my spesifiek gesê dat dit is waarvoor ek ingeteken het. Om suksesvol te wees in my nuwe loopbaan van sagteware-ontwikkeling, moet ek die sikliese driehoek van:

  • identifisering van probleme,
  • herhaaldelik jou kop teen mure misluk, en
  • Ervaar die dopamien hoog van sukses.

Hopelik sal hierdie 7-stappe jou lei om jou eie wonderlike spotprentprodukvideo te produseer en miskien hou jy daarvan om al my foute te herhaal!

Op die ou end was daar drie baie belangrike lesse wat ek uit hierdie ervaring geleer het:

Les # 1

Ek wil nie in die wêreld van kinematografie of filmredigering werk nie.

Les # 2

As jy 'n stap terug vat en na jou berg van 'n taak kyk, sal jy besef dat dit eintlik in veelvuldige beheerbare molehills gemaak kan word.

En die belangrikste,

Les # 3

As jy dink om sukses te behaal, kan jy enigiets bereik!

En nou - Kyk my video na ons Noodontruimingsstelsel!

Vir meer inligting oor hoe om jou korporatiewe vuuroefeninge te verbeter,
Klik hier en leer oor XPressEntry.

Kommentaar

  1. SKL sê:

    koel!

Laat 'n boodskap

*

e-pos inskrywing

Kry die nuutste opdaterings direk na u inkassie gestuur